
Laura Florea
Vicepreședinte board RBL / Owner Point PA & PR
Dan Pitic
Director General Ax Perpetuum | Lider al Filialei RBL Cluj
Anca Rarău
Reprezentant filiala RBL Cluj / Fondator Brandocracy
Flavian-Cătălin Pah
Fondator Carpahtia Investing Club / Co-Fondator Cabat & Pah Investments
Dan Bucșa
Chief CEE Economist UniCredit Bank AG in London
Eugenia Gușilov
Directorul fondator Romania Energy Center (ROEC)
Mihai Copaciu
Reprezentantul României la FMI New York
Claudia Indreica
CEO Psihoselect | Coordonator Task Force RBL – Piața Muncii
Răzvan V. Mustață
Dean, Associate Professor of Accounting l UBB FSEGA
Iulia Sbiera Florea
CFO Pehart Group
Lucia Costea
Co-fondator & CEO Secom® Healthcare Group
Patrick Ciorcilă
Co-fondatorul Sports Festival și Director de turneu de tenis WTA 250
Alina Burlacu
Director General @Fundația Romanian Business Leaders
Dan Ștefan
Co-fondator Autonom, non executive board member, profesor de management
Virgil Stănescu
Președinte Executiv Sports HUB | Vice-președinte CEO Clubs România
Georgiana Iancu
Management & Marketing Consultant l Brandocracy
Levente Szász
Vice Dean, Full Professor of Operations and Supply Chain Management l UBB
Călin Baidoc
fondator bitYes și specialist în soluții AI industriale
Alin Gabriel Roșca
Fondator & CEO RepsMate Software
Gabriel Prefac
Co-Founder Senflua Insurance / Coordonator Task Force RBL – Economie Digitală
Erik Barna
fondator LIFE IS HARD SA
Sorana Cernea
Managing Partner, TPA România
Florica Cira
Managing Partner, FINACO
Simona Baciu
President and founder at InIm Institute, founder Transylvania College
Daniela Zar
Partener | FCCA | Membru CCF, TPA România
Natalia Ștefanița
Avocat și Manager TPA
Carmen Petcu
General manager DeLonghi Romania
Hedi Hoka
Psiholog doctor și autor
Marius Bîcu
Owner FERMA CU OMENIE
Edit Gyenge
Information designer @Egas Consulting & Strategy
Laura Florea
Vicepreședinte board RBL / Owner Point PA & PR
Laura Florea are aproape 30 de ani de experiență în comunicare și lobbying. A lucrat în primii 7 ani la firma de afaceri publice Central Europe Consulting ca director senior și apoi ca director de afaceri corporative la A&D Pharma. În 2008 a fondat Point PA&PR, o firmă de consultanță strategică. Este Președintă a Public Affairs Community of Europe (www.paceurope.eu) și Vicepreședintă a Fundației Romanian Business Leaders. A fost profesor invitat la Universitatea din București, Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării timp de 12 ani. Are studii universitare în Litere și Drept.

Dan Pitic
Director General Ax Perpetuum | Lider al Filialei RBL Cluj
A devenit unul dintre marii producători și distribuitori de articole de amenajări interioare și exterioare, prin Ax Perpetuum, cu afaceri anuale de 40 de milioane de euro. A preluat pachetul majoritar al fabricii de produse din plastic Napochim, mutată pe platforma industrială, modernizată și retehnologizată printr-o investiție de peste 5 milioane euro. Pe terenul devenit disponibil în centru se ridică acum Scala Center, un ansamblu de locuințe, spații comerciale și birouri, investiție de 30 de milioane de euro. Scala Frunzișului este al doilea proiect imobiliar ridicat pe aceleași principii solide de calitate și standarde înalte de locuire. E implicat în fondul de accelerare al afacerilor Risky Business, care a organizat și o competiție pentru antreprenoare la Cluj, și în coordonarea acceleratorului de start-up-uri pentru liceeni iXperiment. A inițiat un proiect în cadrul comunității Romanian Business Leaders prin care vrea sa creeze nuclee de antreprenori în fiecare județ pentru a negocia cu guvernul deciziile majore care afectează mediul de afaceri.

Anca Rarău
Reprezentant filiala RBL Cluj / Fondator Brandocracy
Anca Rarău este consultant în strategii de branding și marketing, fondator al Brandocracy, fiind în 2017 parte din echipa care a pus bazele primei filiale a Romanian Business Leaders (RBL), la Cluj. Anca are experiență atât ca intraprenor, cât și ca antreprenor, înțelegând foarte bine atât subiectele din spectrul top-executive, cât și pe cele din zona antreprenorială. După ce a făcut parte din managementul executiv al Băncii Transilvania, iar apoi BCR/ Erste Bank, unde a condus timp de 14 ani echipele de marketing, Anca și-a deschis propriul business. Astfel, în ultimii șase ani a acordat consultanță pentru peste 65 de firme care activează în România, de la microîntreprinderi sau IMM-uri, la multinaționale, asociații profesionale sau branduri recunoscute internațional. Pentru contribuția pe care a avut-o la creșterea afacerilor clienților Brandocracy, prin strategii de branding și poziționare în piață, în anul 2021 Anca Rarău a fost nominalizată de juriul Business Review Awards printre cei cinci finaliști la categoria Antreprenorul Anului. Printre proiectele sale de referință se numără și listarea primei bănci din România la Bursa de Valori București, proiect în cadrul căruia Anca a fost responsabilă de pregătirea strategiei și documentației de marketing. De asemenea, din poziție de consultant pentru Fondul Proprietatea (FP), în perioada februarie 2022 – iulie 2023, a realizat împreună cu echipa strategia de comunicare și PR în proiectul de listare pe bursă a participației FP la Hidroelectrica. Din 2018 este consultant în strategie de comunicare pentru Boardul Asociației Administratorilor de Fonduri din România (AAF). Ca membru RBL, a coordonat primul branding al unor localități din mediu rural românesc – Vultureni (în armonie cu natura) și Bobâlna (unde curajul face istorie), parte a contribuției Romanian Business Leaders la dezvoltarea mediului antreprenorial de la sate, în cadrul proiectului Antreprenorești – Adoptă un Sat. Este liderul local VSFA (Vreau Să Fiu Antreprenor) Cluj, unul dintre primele proiecte RBL, de care au beneficiat la nivel național peste 30.000 de liceeni. Anca este, de asemenea, membru al boardului consultativ al proiectului MERITO, prin care RBL recunoaște și premiază cei mai buni profesori din țară. Din august 2022, Anca Rarău este Consul Onorific al Lituaniei în România.

Flavian-Cătălin Pah
Fondator Carpahtia Investing Club / Co-Fondator Cabat & Pah Investments
Flavian-Cătălin Pah este antreprenor, consultant de investiții financiare și investitor, atât în companii listate la bursă, cât și în business-uri locale.
Este absolvent al Facultății de Istorie și Filosofie din cadrul Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca, promoția 2012. În anul 2015 a absolvit Colegiul European de la Natolin, promoția „Falcone-Borsellino”, cu o lucrare dedicată integrării României în Uniunea Europeană prin economie și strategii de specializare inteligentă. După doi ani petrecuți la Varșovia în calitate de membru fondator și director executiv al Camerei Bilaterale de Comerț și Industrie Polono-Române, s-a mutat la Londra pentru un job în cadrul Canary Wharf Group, în departamentul de planificare, analiză și dezvoltare.
În 2019, s-a întors în România, la Cluj-Napoca, unde a pus bazele mai multor companii, în IT și real estate. În urma unui curs de investiții urmat la Southwestern College California, a fondat Clubului de Investiții Carpathia, un club dedicat persoanelor care vor să se educe financiar și să înceapă să investească în piața de capital.
Este consultant de investiții financiare certificat de Institutul Bancar Român și dedică eforturi proiectelor care să unească antreprenorii români, atât din țară, cât și din străinătate, cu misiunea de a dezvolta și diversifica afaceri noi sau deja existente. Este membru în mai multe organizații de oameni de afaceri, precum Romanian Business Leaders – Filiala Cluj și Uniunea Națională a Patronatelor din România.
Ca parte a activităților sale dedicate educației financiare și antreprenorialului, cel mai recent demers în care este implicat se numește Financiaria (www.financiaria.ro), un proiect desfășurat în colaborare cu Radio România Cluj.

Dan Bucșa
Chief CEE Economist UniCredit Bank AG in London
Dan Bucșa s-a alăturat băncii în septembrie 2012, transferându-se de la UniCredit Bank România unde a fost economist-șef. Înainte de a se alătura sectorului privat, Dan a predat la Universitatea de Studii Economice din București și a lucrat în cadrul Departamentului de Modelare și Prognoză Macroeconomică a Băncii Naționale a României, unde a fost implicat în dezvoltarea cadrului de prognoză utilizat în țintirea inflației. Dan deține un doctorat în Macroeconomie și un Master în Finanțe urmat la Universitatea de Studii Economice București.

Eugenia Gușilov
Directorul fondator Romania Energy Center (ROEC)
Eugenia Gușilov este directorul fondator al Romania Energy Center (ROEC) – primul think tank independent în limba engleză din România, specializat în energie, relații internaționale, securitate regională şi studii interdisciplinare de arie. Eugenia este consultant principal şi editor-şef pentru toate proiectele ROEC, autor de publicații de think tank dar şi rapoarte speciale, studii şi prognoze care au drept beneficiari actori atât publici cât şi privați. A lucrat cu NATO, Departamentul pentru Afaceri Economice şi Sociale al ONU, Banca Mondială, IFC, Comisia Europeană (DG Reform), Guvernul României, ambasade, companii, universități şi ONG-uri pe o gamă variată de teme. Eugenia se axează pe economie energetică, politici energetice, piețe, investiții şi infrastructură. În perioada 2005-2008, Eugenia a lucrat în calitate de analist pentru Institutul Diplomatic Român (afiliat Ministerului Român al Afacerilor Externe), în departamentul pentru analiză politică şi strategică, unde s-a axat pe evoluțiile politice şi energetice în țările post-sovietice (Belarus, Ucraina şi Rusia). Eugenia deține o diplomă de Master în Afaceri Internaționale de la Universitatea Columbia din New York (obținută în 2010, specializare: Politici Energetice şi Management Internațional) şi un Certificat în Studii Ruse şi Est Europene din partea Institutului Harriman din New York (obținut în 2011), cât şi o diplomă de licență în Studii Europene de la Universitatea București (obținută în 2005). Eugenia a beneficiat de bursa Fulbright în Statele Unite în perioada 2008-2009.

Mihai Copaciu
Reprezentantul României la FMI New York
Mihai Copaciu este, începând cu septembrie 2023, reprezentantul României la FMI (engl. Senior Advisor to Executive Director). Anterior, a lucrat în cadrul Direcţiei Modelare şi Prognoze Macroeconomice din cadrul BNR. A fost de asemenea technical advisor pentru FMI pe aspecte legate de modelare macroeconomică și a oferit consultanță în programe de twining Băncii Naționale a Serbiei și celei din Macedonia de Nord. A iniţiat seminarul de cercetare BEARS din cadrul BNR și, împreună cu un grup de prieteni, conferinţa anuală a economiştilor români din mediul academic din străintate (ERMAS), ajunsă la a zecea ediție. Formarea sa profesională include absolvirea: FSEGA din cadrul Universităţii Babes-Bolyai (2002), Central European University (M.A. in Economics, 2004) şi Pompeu Fabra University (M.Sc. in Economics, 2005). Diploma de doctor în Economie este obţinută în cadrul ASE (2013) cu o teză despre modele de echilibru general pentru economiile emergente. În perioada septembrie 2011 – iulie 2012, Mihai a beneficiat de un stagiu de cercetare în cadrul departamentului de economie al Northwestern University, fiind beneficiarul unei burse Fulbright (Fulbright Junior Award Fellow).

Claudia Indreica
CEO Psihoselect | Coordonator Task Force RBL – Piața Muncii
PhD Claudia Indreica, is a psychologist and CEO of Psihoselect, with 24 years of experience in headhunting and executive search for top and middle management roles. She specializes in psychological profiling to assess candidates’ competencies and organizational fit for client companies. Claudia designs customized programs at the organizational level and conducts labor market studies for investors and development projects across various industries. Psihoselect serves sectors such as engineering & manufacturing, construction, finance, HR, IT, legal, sales &marketing, procurement & supply chain, services and renewable energy.
As an active member of Romanian Business Leaders, Claudia leads the Task Force Labour Force, aiming to create a competitive workforce in Romania. She is also a Board Member of DWNT, representing German businesses and affiliates in Romania, and an active educator, specializing in articles on the labor market and business.

Răzvan V. Mustață
Dean, Associate Professor of Accounting l UBB FSEGA
Răzvan V. Mustață este conferențiar univ. dr la catedra de contabilitate a Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, Universitatea Babes Bolyai, Cluj-Napoca. (UBB-FSEGA). El este decanul facultății din 2016, demonstrând angajamentul său neclintit față de excelența academică și leadership. De-a lungul carierei sale a dobândit o experiență vastă și expertiză în diferite domenii, inclusiv Standardele internaționale de raportare financiară, sistemele naționale și internaționale de contabilitate, digitalizarea și tehnologia pentru învățământul superior, cu un accent principal pe studii economice, de afaceri și științe sociale. Contribuțiile sale la dezvoltarea proiectelor care servesc drept resurse valoroase pentru procesele de luare a deciziilor la nivel corporativ și politic, cum ar fi Romanian Economic Monitor (RoEM) și Global Entrepreneurship Monitor România (GEM România), sunt extrem de lăudabile. Mai mult, a fost pionier în forme inovatoare de educație și formare profesională adaptate nevoilor unei universități de talie mondială, inclusiv UBB FSEGA Executive Education, care oferă companiilor programe de dezvoltare executivă și UBB Student i-Lab, un incubator de afaceri pentru studenți. Viziunea și expertiza sa au jucat un rol determinant în stabilirea acestor inițiative și au contribuit semnificativ la creșterea și dezvoltarea universității.

Iulia Sbiera Florea
CFO Pehart Group

Lucia Costea
Co-fondator & CEO Secom® Healthcare Group
Lucia Costea este co-fondator si CEO Secom® Healthcare Group, companie antreprenorială românească, lider de autoritate pe piața de suplimente alimentare. Misiunea Secom® este de a contribui la îmbunătățirea sănătății și a stării de bine a oamenilor prin produse și servicii de înaltă calitate, inovatoare și de încredere, livrate într-o manieră etică de business. Secom® a făcut pionierat modelând piața suplimentelor alimentare din România prin introducerea de ingrediente inovatoare și promovarea medicinei integrative. Lucia crede că un business de succes, sustenabil trebuie să aibă la bază o misiune, un higher purpose, nu doar o viziune de afaceri și este susținut de o cultură organzațională puternică și de lideri autentici, empatici, care pot construi încredere reciprocă și colaborare reală în echipele pe care le conduc. Lucia Costea a absolvit Facultatea de Limbi și Literaturi Străine, specializarea Germană – Rusă, în cadrul Universității București (2006) și participă constant la programe de executive education atat local, cât și internațional, la London Business School, IMD, INSEAD și Harvard Business School.

Patrick Ciorcilă
Co-fondatorul Sports Festival și Director de turneu de tenis WTA 250
Patrick Ciorcilă este co-fondatorul Sports Festival și cel mai tânăr director de turneu de tenis WTA 250, având 27 de ani, și este originar din Cluj-Napoca. A practicat tenis de performanță până la vârsta de 18 ani, moment în care a decis să urmeze o altă direcție. „Sportul de performanță m-a educat în anii cei mai importanți. Consider că am fost foarte norocos că am avut ocazia și posibilitatea să fac asta. Deși am avut o carieră scurtă, nu regret deloc acei ani. Faptul că am jucat pe tabloul principal la turneul ATP 250 de la București și am făcut parte de trei ori din echipa de Cupă Davis a României mă onorează și reprezintă mai mult decât niște amintiri frumoase.” Sportul rămâne la fel de important în viața sa, însă într-o postură de antreprenor. Patrick Ciorcilă manageriază Winners Sport Club, unul dintre cele mai moderne cluburi sportive din România, cu opt terenuri de zgură roșie, trei terenuri de padel, unul de pickleball, unul de fotbal, două de tenis cu piciorul și un restaurant cu terasă. Este unul dintre complexele sportive care funcționează și pe perioada iernii.

Alina Burlacu
Director General @Fundația Romanian Business Leaders
Alina Burlacu este Directorul General al Fundației Romanian Business Leaders, vocea și vehiculul de acțiune al aproximativ 400 de antreprenori, intraprenori și lideri din mediul privat de business pentru construcția unei Românii în care generațiile viitoare să își dorească să trăiască. Înainte de acest rol, Alina a fost coordonator al Summitului Romanian Business Leaders și Community Manager în cadrul aceleiași organizații. Alina a participat ca voluntar, mentor, membru al juriului sau membru al board of advisors în cadrul mai multor programe precum Future Makers, Social Impact Awards, Tranformator, Consolid8, etc. În perioada iulie 2018 – iulie 2019 Alina a fost curator al Global Shapers Bucharest Hub, parte a Global Shapers Community, o inițiativă a World Economic Forum. Ca membru al acestei comunități globale de young professionals, Alina a coordonat de-a lungul timpului proiecte precum Shaping Conversations și Shape Europe & Eurasia 2021. Alina este absolventă de Științe Politice în cadrul Universității București și Administrație Europeană în cadrul SNSPA, având și 2 masterate în Spațiul Public European și Analiză și Soluționare de Conflicte, ambele la SNSPA.

Dan Ștefan
Co-fondator Autonom, non executive board member, profesor de management
Dan Ștefan este un antreprenor pasionat de dezvoltarea oamenilor și a organizațiilor sustenabile, axate pe învățare. După studii de management la București, Orleans și Sorbona, a fost consultant în management la un cabinet de consultanță din Paris, unde a instrumentat programe de eficientizare în mari grupuri industriale globale. Din 2006 a ales calea antreprenoriatului: a fondat și conduce, alături de fratele său, Grupul Autonom, liderul pieței de mobilitate din România. Autonom este una dintre cele mai „premiate” companii antreprenoriale românești, fiind considerată Best Employer cinci ani la rând, în studiul global realizat de Aon Hewitt. Dan Stefan este membru independent al board-urilor mai multor organizații: companii, asociații de business și ONG-uri. Este profesor de management la MBA-ul Romano-Canadian din cadrul Bucharest Business School și la BISM (ex Maastricht School of Management Romania). Crede într-un management incluziv, bazat pe autonomie și pe valori.

Virgil Stănescu
Președinte Executiv Sports HUB | Vice-președinte CEO Clubs România
Virgil Stănescu este în prezenti președinte Sports HUB Romania si Vice-presedinte CEOs Clubs România. A fost timp de zece ani căpitanul echipei Naționale a României și a fost de cinci ori desemnat drept cel mai bun jucător de baschet român. Cu o carieră impresionantă, Virgil a jucat baschet la cel mai înalt nivel din Europa, cu apariții în Euroliga, Euro Cup și EuroChallenge. După cariera sa sportivă, a rămas implicat in baschet, preluând rolul de președinte al echipei Steaua CSM EximBank și a fost de asemenea ales vicepreședinte al Federației Române de Baschet. Este absolvent al Universității din Alabama de Sud, unde a fost recent indus în “Hall of Fameul” universitatii. Virgil deține un masterat în integrare economică europeană de la Universitatea de Arte și Științe „Gheorghe Cristea”, un masterat în Leadership și Management de la Universitatea Northumbria (Marea Britanie) și o diplomă de coaching de la Școala Națională de Coaching „ANS”.

Georgiana Iancu
Management & Marketing Consultant l Brandocracy
Georgiana Iancu este o profesionistă cu o vastă experiență în domeniul marketingului și managementului. Cu o carieră care se întinde pe parcursul a peste 17 ani, actualmente Georgiana este consultant în management și marketing în cadrul platformei Brandocracy, fiind implicată în numeroase proiecte de strategie de Branding, Marketing, Employer Branding, Leadership și Comunicare, în industrii precum IT, producție, servicii profesionale, HORECA și educație. Georgiana este licențiată în Marketing în cadrul Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, UBB și absolventă a programului WU Executive MBA al Universității din Viena.

Levente Szász
Vice Dean, Full Professor of Operations and Supply Chain Management l UBB
Szász Levente este profesor universitar și, începând cu anul 2015, prodecan al Facultății de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor (FSEGA) din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca (UBB), fiind responsabil pentru relațiile cu mediul de afaceri ale facultății, pentru cercetarea științifică, respectiv pentru competiții studențești internaționale. Pe lângă acest rol, d-l Szász este coordonatorul proiectului „Romanian Economic Monitor”, respectiv membru al proiectului de cercetare „Global Entrepreneurship Monitor”. Ambele proiecte furnizează date actuale și pertinente mediului de afaceri cu scopul de a contribui la o fundamentare mai bună a deciziilor de business.

Călin Baidoc
fondator bitYes și specialist în soluții AI industriale
Călin Baidoc are 18 ani de experienta in domeniul automatizarilor industriale. A lucrat timp de 8 ani ca inginer si manager executiv in companii romanesti si multinationale, iar de 10 ani este fondator si director executiv la grupul bitYes. Calin se identifica cu Stefan cel Mare modern, deoarece „resursele sunt si ale urmasilor, urmasilor nostri”. Astfel sustenabilitatea este prezenta atat in proeictele personale, cat si in proiectele derulate de grupul pe care il conduce, prin optimizare procese industriale si reducere consum energetic, prin solutii software si hardware de automatizari industriale.

Alin Gabriel Roșca
Fondator & CEO RepsMate Software
Alin Gabriel Roșca este un antreprenor cu viziune, hotărât să revoluționeze modul în care oamenii comunică, cu ajutorul tehnologiei. În ultimii ani, a fondat mai multe companii în România și Marea Britanie și acum conduce din poziția de CEO și Fondator RepsMate, aceasta distingându-se prin inovațiile aduse în domeniul tehnologic. Compania este recunoscuta la nivel regional, inclusiv prin obținerea premiului Impact Stars oferit de Deloitte, în competiția „Technology Fast 50 Central Europe” și fiind clasificata în top 100 companii inovatoare din Europa Centrală și de Est.

Gabriel Prefac
Co-Founder Senflua Insurance / Coordonator Task Force RBL – Economie Digitală
Gabriel Prefac are peste 15 ani de experiență de management și consultanță în industrii diverse (telecomunicații, externalizare de servicii, asigurări, servicii IT), specializat pe construirea de departamente, linii de business sau servicii noi, deservind clienți la nivel național și european. În calitate de membru al Romanian Business Leaders, a contribuit la activitatea Task Force de IT&C și la proiectul Repatriot AI, având ca obiectiv promovarea adoptării unei strategii de țară pentru România în domeniul Inteligenței Artificiale. În prezent este Managing Partner la Ageto Consulting.

Erik Barna
fondator LIFE IS HARD SA
Erik Barna este fondatorul LIFE IS HARD SA, devenind un reper în sectorul tehnologic românesc ca lider al primei firme de software românești listate la Bursa de Valori București. Cu o experiență vastă, de peste două decenii, în crearea de produse software destinate IMM-urilor, conducea lui Erik a adus companiei LIFE IS HARD numeroase distincții internaționale pentru inovație și pentru impactul soluțiilor tehnologice oferite. Implicarea lui Erik se extinde dincolo de realizările corporative, contribuind activ la modelarea peisajului IT ca membru al consiliului director al CLUJ IT CLUSTER începând cu 2016 și susținând inovația și antreprenoriatul prin investiții în diverse startup-uri de tehnologie. Dedicat îmbunătățirii calității vieții, Erik sprijină și participă la activitățile mai multor ONG-uri, iar din 2020, își aduce contribuția la promovarea inteligenței artificiale în sectorul economic ca membru fondator al ASAIA (Asociația pentru Știința și Aplicarea Inteligenței Artificiale). Cu un bogat bagaj de experiență și competențe în domeniul tehnologiei, antreprenoriatului, managementului și dezvoltării de produs, Erik se distinge ca un inovator și promotor al leadership-ului în industria IT din România.

Sorana Cernea
Managing Partner, TPA România
Sorana Cernea este partenerul fondator al biroului din Cluj-Napoca al TPA România. Studiile universitare și post-universitare economice, absolvite la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca și Universitatea Hohenheim din Stuttgart, pregătirea profesională continuă recunoscută prin calificările deținute (expert contabil, consultant fiscal, auditor financiar), precum și activitatea profesională de peste 25 de ani în domeniul fiscal, contabil, personal-salarizare și audit conturează imaginea unui specialist în domeniul taxelor și contabilității. Pasiunea Soranei pentru profesia ei, consecvența și determinarea de a atinge standarde înalte de calitate în domeniul în care activează îi folosesc zilnic pentru a conduce cu succes echipa de profesioniști pe care a format-o începând cu anul 2003. Clienții pe care Sorana îi administrează desfășoară activități în domenii diverse, dintre care cele mai importante sunt: agricultură, producție, retail și distribuție, imobiliar, construcții, servicii, tehnologia informației, o mare parte fiind companii multinaționale, dar și companii locale sau organizații non-profit. Sorana este lector și speaker la conferințe și seminare pe teme fiscale, autor al unor lucrări de specialitate, lector CECCAR și cenzor al Clubului Oamenilor de Afaceri de Limbă Germană din Transilvania de Nord (DWNT).

Florica Cira
Managing Partner, FINACO
Florica Cira este un antreprenor experimentat cu o istorie demonstrată de lucru în industria contabilă. Abilități în Bugetare, Pregătirea Fiscală, Planificarea Afacerilor, Competențe Analitice și Reconcilierea Conturilor. Profesionist puternic în dezvoltarea afacerilor, cu o diplomă de Master în Economie de la Universitatea Babes Bolyai, Cluj Napoca, Specializarea: Economie, Managementul Companiei.

Simona Baciu
President and founder at InIm Institute, founder Transylvania College
În urmă cu 30 de ani, Simona Baciu a fondat Transylvania College, o școală de prestigiu care a contribuit la schimbarea educației în România. Continuând drumul educației, Simona a fondat InIm Institute, organizație care prioritizează sănătatea mintală și starea de bine a profesorilor, tinerilor și angajaților în școli și companii. Este membru fondator și Președinte Clusterului de Educație C-EDU, al Asociației Rethink Romania și membru RBL. Este autor a două cărți de succes, publicate în limba engleză și limba română, „The Teacher Within” și „Ghidul profesorului din tine”, vândute în peste 5.000 de exemplare în toată lumea. Este laureată British International School Lifetime Award și face parte din board-ul unor prestigioase organizații naționale și internaționale precum Fundația Regală Margareta a României, Round Square, Global Connections, Tapestry Intergenerational Education Foundation, ș.a. Misiunea sa este să aducă bucuria învățării în fiecare școală.

Daniela Zar
Partener | FCCA | Membru CCF, TPA România
Daniela Zar are experiență de aproape 20 ani în domeniul fiscal, din care 6 ani petrecuți în cadrul departamentului de fiscalitate al unei companii Big4. Daniela este membru ACCA din 2009 și membru al Camerei Consultanților Fiscali din 2011. Ea a fost implicată în diverse proiecte de consultanță fiscală pentru numeroase companii române și internaționale, furnizând asistență în domenii precum: planificare și optimizare fiscală, tranzacții și proiecte M&A, revizuiri fiscale, due diligence, proiecte în domeniul prețurilor de transfer. De asemenea, Daniela a susținut cursuri si prezentări pe teme fiscale, consultanță pe probleme ce vizează impozite directe, impozite cu reținere la sursă, taxare personală, taxe indirecte sau taxe locale.

Natalia Ștefanița
Avocat și Manager TPA
Natalia Ștefanița este avocat de 15 ani. Ea oferă asistență și consultanță investitorilor din România din industrii diverse, precum imobiliare, energie și transport. Natalia se axează pe drept societar, aspecte de dreptul muncii și tranzacții comerciale. Recent, s-a implicat în litigii fiscale și civile. Este un partener de încredere pentru clienții să în tranzacții M&A, asigurându-se că interesele lor sunt protejate corespunzător.

Carmen Petcu
General manager DeLonghi Romania

Hedi Hoka
Psiholog doctor și autor
Hedi Hoka este psiholog doctor și autor de bestseller, Hedi este o voce recunoscută în domeniul dezvoltării personale și vindecării emoționale. Abordarea sa unică îmbină știința neuropsihologiei cu principiile fenomenologiei, aducând la suprafață dinamici subtile din inconștient care influențează relațiile, comportamentele și modul în care trăim în propriul corp. Pasiunea ei pentru conexiunea profundă dintre minte, corp și suflet transformă fiecare interacțiune într-o oportunitate de creștere personală și reconectare autentică.

Marius Bîcu
Owner FERMA CU OMENIE
Marius Bîcu este proprietarul Fermei cu Omenie, o afacere de familie aflată acum la cea de-a doua generație, ce produce brânzeturi premium românești cu lapte provenit de la animalele din ferma proprie. Brânzeturile De la Ferma și Pachet de Acasă ajung astăzi în 14 țări europene, printre care se numără Germania, Spania, Italia, Franța, Olanda, etc., dar și în export precum Marea Britanie, Statele Unite ale Americii, reprezentând primul export de brânză din județul Cluj. Brânza de burduf, emblematică pentru Ferma cu Omenie, a obținut premiul RO Aliment pentru cea mai bună brânză de burduf din România timp de 3 ani consecutivi (2018, 2019, 2020). În 2021, am primit premiul special al juriului pentru inovație în prevenirea risipei alimentare, acordat mini burdufului. Pentru anul 2023 am primit premiul Gustul Ales pentru brânza proaspătă de vaci și premiul pentru excelență acordat de asociația NNS. Marius coordonează o echipă formată din 70 de colegi gospodari, care se asigură că fiecare bucată de brânză produsă în fabrică este delicioasă, realizată din ingrediente naturale, cu animale bine îngrijite și respectate, și că munca fiecărui coleg este corect răsplătită.

Edit Gyenge
Information designer @Egas Consulting & Strategy
Edit Gyenge este specialistă în vizualizarea datelor, cu peste 15 ani de experiență în comunicare, jurnalism și analiză de date. Ca fondatoare a Egas Consulting and Strategy, ea transformă cercetările complexe și seturile mari de date în povești vizuale captivante și interactive, ușor de înțeles. Este featured creator pentru Visual Capitalist, o importantă publicație economică din America de Nord, și realizează regulat vizualizări de date și materiale interactive pentru Panorama.ro. Materialele sale au fost premiate și nominalizate la prestigioase competiții internaționale. Printre acestea se numără o nominalizare la European Press Prize pentru Inovație, selecția portofoliului său în topul celor mai bune portofolii de jurnalism de date la nivel mondial la Sigma Awards pentru doi ani consecutivi (2021 și 2022), precum și câștigarea aurului la categoria „infografice” la Indigo Design Award în 2023. Unul dintre proiectele sale pentru Panorama.ro a fost finalist la Information is Beautiful Awards în 2022, alături de materiale realizate de publicații prestigioase precum The New York Times, Reuters și Washington Post.