Agenda – RBL Cluj-Napoca 2022

Miercuri, 6 aprilie, Grand Hotel Italia

În 6 aprilie 2022, ne reunim după mai bine de doi ani de restricții și situații imprevizibile, la conferința regională Romanian Business Leaders Cluj. Ne propuneam să “Provocăm schimbarea!” dar contextul internațional ne-a luat-o înainte prin “Schimbarea provocării!

Pandemie, majorări de prețuri, criză energetică, război… Viteza și amplitudinea cu care se schimbă mediul de afaceri este în creștere accelerată în contextul post-pandemic. 

  • Acționăm sau reacționăm în fața schimbării provocării?
  • Care sunt întrebările esențiale pe care ar trebui să le punem pentru a face față vremurilor sau pentru a fi “înaintea vremurilor”?
  • Cultura performanței sau brandurile puternice pot fi diferențiatori în contextul actual?
  • Care sunt coordonatele financiare pe care trebuie sa le avem în vedere și cum folosim inteligența artificială în eficientizarea afacerii?

Încercăm să provocăm schimbarea, să căutăm oportunități, să identificăm amenințările și să găsim soluții luând în calcul cei mai importanți vectori de schimbare – financiar, forța de muncă, comunicarea și, nu în ultimul rând digitalizarea și inteligența artificială. Culegem informații, know-how, accesăm pragmatic experiența relevantă și viziunea antreprenorilor și a experților prezenți. Identificăm noi oportunități de business.

Prezentatorii  întregului eveniment vor fi Claudia Indreica (CEO, PSIHOSELECT) și Călin Biriș (fondator și trainer, Online Mastery România).

Meniu