Conferinţa regională RBL Mureş 2023 | 20 Septembrie | Emerald Ballroom

Conferința regională RBL Mureș este momentul în care comunitatea de business din regiune se reunește pentru a crea împreună schimbarea și pentru a afla care sunt informațiile relevante pentru businessurile pe care le conduc în această perioadă.

Tema evenimentului ne aduce în prim-plan de ce este important să înțelegem dinamica schimbării și impactul asupra societății, implicit a businessului pe care îl conduci.

Pe parcursul zilei de 20 septembrie explorăm împreună tendințele economice, observăm perspectivele pe care companiile trebuie să le adopte pentru a rămâne relevante și a se dezvolta în această perioadă plină de transformări. Tema surselor de finanțare va fi și ea prezentă în cadrul evenimentului și vom observa care sunt oportunitățile pe care le putem accesa în viitorul apropiat.

În cea de-a doua parte a Conferinței regionale RBL Mureș accentul este pus pe atelierele interactive susținute de specialiști și de câte un moderator din comunitatea Romanian Business Leaders. Vei avea oportunitatea să cunoști studii de caz concrete și să afli direct de la invitați informații relevante despre experiența lor privind subiectele tale de interes. Trei ateliere vor fi derulate simultan pe teme diferite, împărțite în două serii de câte 60 minute, cu posibilitatea ca fiecare participant să își aleagă două ateliere, câte unul pentru fiecare serie:

  • Tehnologie
  • AI
  • SMs advice – know how for growth
Meniu