Lansare RBL Sibiu 2023

Pe data de 19 octombrie, Fundația Romanian Business Leaders ajunge la cea de-a VI-a filială!

RBL Sibiu se lansează oficial, printr-un eveniment de business ce va marca acest moment, iar membrii comunității de business din regiune se reunește pentru a crea împreună schimbarea și pentru a afla care sunt informațiile relevante pentru businessurile pe care le conduc în această perioadă.

Temele abordate vor fi următoarele:

1. De la operativitate la viziune strategică. Vom explora procesul de evoluție al antreprenorilor, oferindu-le instrumentele necesare pentru a-și depăși limitele zonei operaționale și a-și dezvolta viziunea strategică.

2. Perspective ale dezvoltărilor afacerilor în era tehnologiei. Care este impactul tehnologiei și al inovației asupra viitorului afacerilor? Vom aborda tendințele în tehnologie, cum ar fi automatizarea, AI și vom discuta despre modalitățile în care companiile pot profita de acestea pentru a rămâne competitive și relevante pe piață. O să avem perspectiva antreprenorilor care s-au adaptat schimbărilor și vom descoperi împreună cum au făcut acest proces.

3. Finanțarea businessurilor: adaptarea antreprenorilor la sursele alternative de finanțare. Într-o lume a afacerilor în continuă schimbare, este esențial ca antreprenorii să exploreze sursele alternative de finanțare pentru a-și susține dezvoltarea și inovația. Vom explora diversele opțiuni de finanțare disponibile și vom discuta despre modalitățile de adaptare la noile provocări și oportunități financiare.

Meniu