Conferinţa regională RBL Maramureș 2024

Pe 22 Martie 2024, liderii de business din Maramureș dar și din țară sunt invitați să participe la Conferința regională Romanian Business Leaders Maramureș, ediția a III-a. Organizat sub tema centrală „Competitivitatea afacerilor românești. Riscuri și oportunități”, acest eveniment de referință pentru mediul de afaceri local, va avea loc la Hotel Magus din Baia Mare.

Evenimentul anual al filialei RBL Maramureș reprezintă o platformă remarcabilă pentru schimb de cunoștințe, business networking și dezvoltare strategică. El este conceput să unească viziunile liderilor de afaceri și să exploreze noi direcții de creștere și inovare.
Este un punct de referință pentru toți cei care doresc să se informeze despre cele mai noi tendințe economice și să învețe cum să navigheze printre provocările actuale ale piețelor.

În cadrul evenimentului participanții vor avea oportunitatea de a interacționa și de-al asculta pe invitatul special domnul Iancu Guda, producătorul celei mai cunoscute emisiuni de educație financiară din România, „Banii în mișcare” de la DIGI24.
Prezentarea sa va cuprinde o privire aprofundată asupra mediului de afaceri actual, o analiză detaliată a competitivității companiilor românești și practici esențiale pentru optimizarea productivității oricărei companii.

Într-un format interactiv și dinamic, participanții vor avea oportunitatea de a se implica în discuții stimulative și de a împărtăși experiențe, în timp ce construim împreună o comunitate de afaceri mai puternică și mai rezistentă. Membrii filialei RBL Maramureș vă invită să vă alăturați liderilor de gândire și practicienilor de top pentru a vă îmbogăți perspectiva asupra afacerilor și pentru a stabili noi colaborări valoroase.

Pe parcursul Conferinței regionale RBL Maramureș, cei prezenți vor putea participa și la atelierele interactive, care le oferă astfel o abordare practică și imersivă. Sub îndrumarea experților și antreprenorilor, aceste sesiuni sunt menite să aducă în prim-plan studii de caz reale și discuții informate despre temele de actualitate. Atelierele tematice se vor derula simultan, așa că participanții se vor bucura de o flexibilitate sporită în alegerea atelierului ce se potrivește cel mai bine nevoilor și intereselor lor.

Participați la acest eveniment transformativ și faceți parte din dialogul care va contura viitorul competitivității afacerilor românești!

Meniu