Conferinţa regională RBL Mureş 2022

RBL aduce la Mureș Puterea lui Împreună.

În 3 noiembrie 2022, ne adunăm peste 100 de lideri de business, membri din comunitatea RBL și reprezentanți reprezentativi ai mediului de business din regiune pentru a lansa a 5-a filială RBL – RBL Mureș.

Ne dorim să îmbunătățim educația, buna guvernare și cultura antreprenorială în județul Mureș și vom implementa și adapta unele dintre proiectele RBL.

Un eveniment ieșit din tiparul evenimentelor clasice de business, un mediu de lucru colaborativ, oameni de succes cu care vom discuta onest și oportunități de networking – într-un cuvânt RBL.

Acest prim eveniment la Mureș înseamnă oportunitatea de a fi și lucra împreună, de a genera idei care să se transforme de îndată și concret în proiecte cu rezultate și de a contribui la dezvoltarea comunității locale prin colaborare.

Pentru Mureș performant. Pentru România performantă.

Dacă ai nevoie de cazare în perioada evenimentului, costul camerei single este 300 lei/noapte, iar costul camerei duble este 375 lei/noapte. Te rugăm să ne transmiți necesarul tău de cazare la adresa lavinia.antone@rbls.ro pentru a te pune în contact cu reprezentanții hotelului Privo.

Meniu