Conferinţa regională RBL Dobrogea 2023

Conferința Regională a filialei RBL Dobrogea se mută pe mare! Prin urmare, membri filialei din sud-estul țării organizează miercuri, 12 iulie, un eveniment de networking în care cei prezenți vor avea parte, alături de alți antreprenori și lideri de business, de o ieșire pe mare cu velierele pe parcursul cărei vor avea ocazia să se relaxeze și bucure de frumusețea Mării Negre într-un mod unic. Totodată, vom povesti atât despre evoluția și activitatea filialei RBL Dobrogea de la înființare și până în prezent, cât și despre comunitatea, proiectele și inițiativele RBL la nivel național pentru a-i introduce pe cei ce doresc să se alăture comunității în atmosfera și energia RBL.

Indiferent dacă sunteți începători sau aveți deja experiență în a naviga nu doar pe mare, ci și în business, această ieșire pe mare cu velierele va fi cu siguranță o experiență memorabilă. Așadar, vă așteptăm cu entuziasm să punem în discuție temele de interes pentru membri comunității RBL și non-membri deopotrivă, dar și să ne bucurăm împreună de vântul și valurile mării, de peisaje spectaculoase și un apus de neuitat.

Agenda evenimentului:

10:00 – 10:30 – Sosire participanți
10:30 – 11:30 – Welcome speech & networking RBL Dobrogea
11:30 – 12:00 – Instructaj
12:00 – 15:30 – Plimbare cu veliere
15:30 – 18:30 – Prânz & networking

Biletul de participare principal în valoare de 145 EUR + TVA include participarea la eveniment și ieșirea pe mare cu velierele.

Opțional, cei interesați pot achiziționa pachetul secundar în valoare de 25 EUR + TVA, în care pot beneficia de cină și una dintre posibilități de cazare* de mai jos:

– preț cazare regim double: 90 EUR + TVA / cameră / pe noapte cu mic dejun inclus.
– preț cazare regim single: 75 EUR +TVA / cameră / pe noapte cu mic dejun inclus.
– preț pat suplimentar: 11 EUR + TVA cameră / pe noapte cu mic dejun inclus.

*Serviciile opționale pot fi rezervate și plătite direct la locație după ce echipa RBL validează înscrierile cu cei de la locație.

Notă. Solicitările de cazare primite după 30 iunie se confirmă doar după verificarea disponibilității.

Parteneri

Raiffeisen Bank este o bancă universală de top pe piața românească, oferind o gamă completă de produse și servicii de calitate superioară persoanelor fizice, IMM-urilor și corporațiilor mari, prin multiple canale de distribuție: unități bancare, rețele de ATM și EPOS, phone-banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (Raiffeisen Smart Mobile) și internet banking (Raiffeisen Online).

Groupama, lider pe piața de asigurări din România, este recunoscut pentru calitatea serviciilor și soluțiile flexibile de asigurare oferite celor peste 1 milion de clienți individuali și peste 80.000 de companii. Parte a unui grup internațional de asigurări și servicii financiare, mutualist și cu o istorie de peste 100 de ani, cu 32.600 de angajați deservind peste 13 milioane de clienți la nivel global, Groupama își orientează strategia de dezvoltare în jurul celui mai important partener al său, clientul, pentru care dezvoltă produse și servicii simple și flexibile, adaptabile nevoile acestuia, care să îi asigure continuitatea planurilor atunci când apar evenimente neprevăzute.

Meniu