Conferinţa regională RBL Maramureș – septembrie 2023

Conferința regională RBL Maramureș este momentul în care comunitatea de business din regiune se reunește pentru a crea împreună schimbarea și pentru a afla care sunt informațiile relevante pentru businessurile pe care le conduc în această perioadă.

Tema acestui an, „Adaptarea afacerilor la noul context”, accentuează necesitatea de a înțelege profund schimbările dinamice din lumea afacerilor și impactul lor direct asupra societății. În cursul evenimentului, participanții vor fi invitați să descopere împreună lecțiile dezvoltării companiei prin care se facturează anual peste 23 de miliarde de euro, dar și care cum putem inova pentru a ne adapta în contextul actual.

Pe parcursul conferinței, cei prezenți vor putea participa și la atelierele interactive, care le oferă astfel o abordare practică și imersivă. Sub îndrumarea experților și antreprenorilor, aceste sesiuni sunt menite să aducă în prim-plan studii de caz reale și discuții informate despre temele de actualitate. Atelierele tematice se vor derula simultan, așa că participanții se vor bucura de o flexibilitate sporită în alegerea atelierului ce se potrivește cel mai bine nevoilor și intereselor lor.

Meniu