Turneul de sustenabilitate

Pe parcursul acestui an, organizăm un Turneu de sustenabilitate ce constă într-o serie de 7 evenimente ce vor avea loc în Iași (29 februarie), București (18 aprilie), Mureș (25 aprilie), Cluj (8 mai), Maramureș (19 septembrie), Dobrogea (17 octombrie) și Sibiu (18 noiembrie), orașe în care își desfășoară activitatea filialele locale ale organizației.

Turneul de Sustenabilitate va aduce în prim-planul a peste 200 de oameni de afaceri din țară studii de caz ale antreprenorilor care sunt pionieri în domeniul sustenabilității, oferindu-le astfel oportunitatea de a învăța și a se inspira din exemplele împărtășite. Antreprenorii vor prezenta în detaliu experiențele lor și vor răspunde la întrebările participanților, mulți dintre aceștia fiind, la rândul lor, antreprenori conștienți că sustenabilitatea în afaceri reprezintă o oportunitate, dar și o necesitate de inovare și regândire a modelului de business.

Un aspect semnificativ al acestei serii de evenimente dedicate sustenabilității îl reprezintă perspectiva oferită de finanțatori și investitori. Participanții vor avea ocazia să afle detalii concrete despre avantajele finanțărilor verzi și cum sunt evaluate proiectele de sustenabilitate de către investitori. Fiecare eveniment va aduce în fața publicului perspective ale antreprenorilor cu afaceri sustenabile, oferind o înțelegere mai profundă atât asupra conceptului de finanțare verde, cât și a criteriilor de evaluare a investițiilor în proiecte sustenabile.

Cele 7 evenimente locale vor consta în întâlniri dinamice și interactive între experți din domeniu și antreprenori interesați de dezvoltarea afacerilor lor în direcția sustenabilității și vor cuprinde o discuție între experți, urmată de o sesiune de întrebări, oferind participanților posibilitatea de a adresa întrebări direct specialiștilor din domeniu. La finalul fiecăruia, va avea loc un moment dedicat networking-ului, ce va facilita schimbul de idei și contacte între participanți.

Ne propunem ca prin Turneul de Sustenabilitate, realizat în parteneriat cu Raiffeisen Bank, să inspirăm antreprenorii să devină lideri într-o economie circulară și prietenoasă cu mediul. Comunitatea RBL este dedicată sprijinirii inovației și schimbărilor pozitive în lumea afacerilor, iar această serie de 7 evenimente dedicate va contribui la consolidarea angajamentului față de sustenabilitate în rândul liderilor de business din România.

Meniu