Conferinţa regională RBL Cluj 2024

Care sunt elementele cheie ale unei afaceri de succes, pe termen lung? Există o abordare unică sau o soluție magică ori e nevoie, mai degrabă, de o combinație de calități și bune practici care definesc succesul pe termen mediu și lung?

Și în acest an începem seria Conferințelor regionale RBL la Cluj, reunind pentru a VI-a oară, în inima Transilvaniei, specialiști și antreprenori, lideri de business cu teme de interes și provocări profesionale similare.

Ca de fiecare dată am centralizat nevoile comunității și ale mediului de business românesc, dar și sugestiile și recomandările primite din partea comunității RBL pentru a alege subiectele ce vor fi dezbătute pe 14 martie 2024, începând cu ora 9:00 ne revedem la  Conferința Regională RBL Cluj, ediția a VI-a cu tema: Sprint și maraton în business”, eveniment ce va avea loc la Grand Hotel Italia. 

Participanții vor avea ocazia să descopere riscurile/prioritățile/oportunitățile geopolitice ale României și perspectivele economiei în cel mai aglomerat an electoral din istoria umanității, precum și strategii inovatoare și bune practici pentru a naviga cu succes între provocările de zi cu zi cât și cele pe termen lung, întărite de o abordare echilibrată și sustenabilă.

Meniu