RBL Winter Party

La finalul unui an plin de provocări și soluții găsite împreună, dar și de evenimente ce au adus laolată sute de antreprenori și lideri din mediul de business românesc, ne dorim să încheiem acest an cu un moment de celebrare închinat tuturor rezultatelor și reușitelor de pe parcursul lui!

RBL Winter Party este contextul în care ne-am bucura să îi revedem pe cât mai mulți dintre membrii comunității RBL, pe cei care au contribuit în proiectele sau care cei care au participat la unul dintre evenimentele RBL din 2023 pentru a ciocni un pahar cu vin în cinstea unui an în plus, în care fiecare dintre noi a contribuit activ la construirea unei Românii în care generațiile viitoare să-și dorească să trăiască!

Petrecerea de iarnă a Romanian Business Leaders va avea loc în București, într-o locație ce urmează să fie anunțată în curând, joi, pe 14 decembrie, începând cu ora 19:00, așa că te invităm să îți notezi în agendă data și să îți alegi ținuta preferată pe care vrei s-o porți pe parcursul evenimentului. Vei avea astfel ocazia să cunoști, alături de comunitatea RBL, și comunitățile proiectelor Antreprenoria, Vreau să fiu Antreprenor, Merito, SuperTeach, RoBoost sau Antreprenorești.

Înscrierile se fac până marți, 12 decembrie, ora 18, folosind codul de acces dedicat comunității RBL și comunităților proiectelor RBL mai sus menționate.

Te așteptăm cu drag să sărbătorim împreună!

#ComunitateaRBL

Meniu